Welke verzekering auto?

Eropuit, op de fiets, met de auto of een reisgezelschap, zorg ervoor dat je goed verzekerd bent. Als een reis door een ongeval in het water valt of erger, is dat op zich al vervelend genoeg. Het is in dat geval erg fijn en een geruststellende gedachte dat de financiële schade gedekt wordt. Ga je met de auto in binnen- of buitenland op vakantie check je verzekering auto. Uiteraard dien je het gehele jaar door goed verzekerd te zijn, maar zo vlak voor de vakantie is het wellicht een goed moment de polis door te lichten. Misschien kom je er dan achter dat de premie wel erg hoog is. Zou dat minder kunnen? Bezoek de onafhankelijke vergelijkingssite met de verschillende verzekeringaanbieders. Waar kan het goedkoper tegen dezelfde voorwaarden en de dekking die jij wilt? Maak de overstap als dat jou voordeel oplevert.

Inshared kiezen?

Inshared autoverzekering heeft een leuk pakket voor je klaar liggen. Bekijk de details op de site en beoordeel of dit de juiste verzekering is in jouw situatie. Zo ja, maak de overstap als je op dit moment elders een verzekering hebt lopen. Haar motto is: “geld over? geld terug!”. Een zeer klantvriendelijke maatschappij, die haar klanten laat mee profiteren als er aan het einde van het jaar geld overblijft. Op de website staat tot in detail hoe deze sympathieke regeling werkt. Geen kleine lettertjes, maar duidelijkheid voor jou als klant. Lees de voorwaarden kritisch door en ook jij zult daar positief tegenover staan en graag hier een verzekering afsluiten.       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Auto

Hebben. Een stukje van James Deans Porsche 550

Grijp nu je kans. Er staat iets te koop uit de Porsche van James Dean. Wat je ermee moet weet niemand, maar ach, een kniesoor die daarop let! Sommige auto’s zijn legendarisch. Soms omdat ze races hebben gewonnen, soms omdat ze heel duur zijn en soms omdat iemand erin is gestorven. Wat te denken van […]

Read More
Auto

Nieuwe GMC Hummer EV wordt een loeizwaar geval

En als we zeggen ‘loeizwaar’, bedoelen we ook ‘loeizwaar’. De nieuwe GMC Hummer EV gaat een gewicht krijgen van 4103 kilo. Elektrische auto’s zijn zwaar. Hummers zijn ook zwaar. Dus als je die beiden combineert, krijg je een GMC Hummer EV met een welhaast mytisch gewicht. 9046 ‘pounds’, meer dan 4100 kilo. Dat is niet […]

Read More
Auto

Opel Manta GSe ElektroMOD is officieel een hebbedingetje

Opel heeft officieel het doek getrokken van de Manta GSe ElektroMOD. Vanuit alle hoeken kunnen we de elektrische auto goed bekijken. Wat drinken ze daar bij Stellantis? Eerst was het Peugeot die de wereld een stukje mooier maakte met de e-Legend. Nu trekt Opel het doek van de Manta GSe ElektroMOD. Beide auto’s hebben gemeen […]

Read More